Gemotiveerde mondhygiënisten

Gemotiveerde mondhygiënisten, die willen groeien in hun kennis. Dat is wat Dental Talents uw tandartsenpraktijk biedt. Onze persoonlijke én professionele begeleiding maken dat onze medewerkers gemotiveerd kiezen voor mondzorg en kunnen uitgroeien tot vitale mondzorgprofessionals.

Wij besteden veel aandacht aan onze zorgverleners. Zij krijgen persoonlijke begeleiding, coaching door een tandarts, intervisie en onderwijs, gericht op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij stimuleren onze mondhygiënisten continu te investeren in hun kennis en vaardigheden. Zo dragen wij bij aan de vitaliteit en professionaliteit van onze mondhygiënisten.

Focus op tandheelkunde

Door onze exclusieve focus op tandartspraktijken, kennen wij de markt als geen ander. We voelen ons sterk betrokken bij de zorg en onze medewerkers, de mondzorgprofessionals van de toekomst. Daarom vinden we het belangrijk om regelmatig contact te hebben met onze medewerkers en u als opdrachtgever.

Ons aanbod

Wij bieden u pas afgestudeerde bachelors Mondzorg om flexibel aan de slag te gaan in uw praktijk. Studenten mondzorg krijgen persoonlijke begeleiding en trainingen, die hen voorbereiden op hun werkzaamheden. Meer weten over onze diensten.

Ontwikkelprogramma

De mondhygiënisten in ons Young Potential Program volgen ons Ontwikkelprogramma, dat afhankelijk van hun persoonlijke ontwikkelbehoeften op maat wordt gemaakt. Het Ontwikkelprogramma is speciaal ontwikkeld voor jonge mondhygiënisten die de overstap maken van de hogeschool naar de arbeidsmarkt.

Contact

Bent u benieuwd wat Dental Talents u kan bieden? Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Menu