Zorg voor jouw carrière als mondhygiënist

Student mondzorg en sta je op het punt belangrijke keuzes te maken voor jouw toekomst? Dental Talents helpt je bij het maken van deze keuzes en bij het vinden van de werkplek die het beste bij je situatie en ambities past. Daarnaast bieden we een persoonlijk ontwikkel- en opleidingsprogramma waarin aandacht voor jou centraal staat.

Hi there, wij zijn Dental Talents!

Wij geloven dat je alleen een goede zorgverlener kunt zijn als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat daarom bij ons op nummer 1.

Wij bieden jou als jonge mondhygiënist twee opties aan: werving & selectie en ons uniek Young Potential Program.

Werving & selectie

Door gesprekken met jou en ons netwerk opdrachtgevers, bepalen we welke omgeving best voor jou geschikt is. Een grote praktijk met veel specialismen, of liever bij een persoonlijke tandarts in jouw buurt? Nadat wij voor jou een goede match hebben gevonden, ga je in dienst bij de tandarts of groepspraktijk.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor onze vacatures voor mondhygiënisten

Young Potential Program

Dental Talents biedt, uniek in België, een Young Potential Program voor mondhygiënisten aan. Je komt bij ons in dienst en samen gaan we op zoek naar de werkplek die het best bij je past. Je houdt van variatie en daarom kan je werken werken in meerdere praktijken tegelijkertijd, om te ontdekken welke omgeving jou best ligt. Op deze manier doe je in sneltempo ervaring op, en groeit je kennis en professioneel netwerk.

Continue persoonlijke ontwikkeling

Je kunt veel meer dan je zelf denkt. We dagen je dan ook uit om telkens weer het beste uit jezelf te halen. Onze people managers coachen je in je werk maar zorgen er ook voor dat je in balans blijft. Bovendien kun je intervisie, trainingen en onderwijs bij ons volgen. Zo volg je samen met andere mondhygiënisten een ontwikkel- en opleidingsprogramma dat op jouw persoonlijke en professionele ontwikkelbehoeften is afgestemd.

Relevante en gevarieerde werkervaring

Als jonge mondhygiënist loop je waarschijnlijk rond met veel loopbaanvragen: Hoe ziet mijn toekomst eruit? In welke werkomgeving kom ik het beste tot mijn recht? En wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden? Dental Talents helpt je antwoorden te vinden op deze vragen en zorgt ervoor dat je in korte tijd relevante en gevarieerde werkervaring opdoet. Zo ontdekken we samen wat het beste bij je past. Een goede balans tussen werk en privé hoort daar ook bij dus het is bij ons ook mogelijk om parttime te werken.

Aandacht voor reflectie en ontspanning

Omdat er meer is in het leven dan werk alleen, bieden we ook veel ruimte voor reflectie en ontspanning. Je wordt onderdeel van een jong, gezellig en hecht team van mondhygiënisten waarmee je altijd kunt overleggen. Over je werk maar ook over persoonlijke dingen zoals twijfels, lastige collega’s, werk-privé balans en stress. Ook organiseren we leuke evenementen. Zo organiseren regelmatig drinks en etentjes.

Wil jij ook aan de slag via Dental Talents?

Kom langs voor een kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar jouw drijfveren, kwaliteiten en ambities.

Dental Talents werkt samen met algemeen tandartsen, specialisten in orthodontie en parodontologie. Deze praktijken zijn verspreid over heel Vlaanderen. De keuze voor het wat, waar en hoe is nu aan jou!

 

Menu